دبیر مجمع عالی تفسیر قرآن کریم حوزه علمیه قم از اعزام 30 استاد تفسیر حوزه علمیه قم به استان کشور با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی کشور خبر داد.
حجت الاسلام و المسلمین میرکتولی عصر یکشنبه 24 خرداد ماه ، در نشست مفسران و اساتید برتر حوزه با آیت الله مقتدایی ضمن خیرمقدم به حضار گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان قرار داشته و جان های بیمار در انتظار رسیدن این مهمانی بزرگ با داروهای شفابخش قرآن کریم هستند.
وی ابراز داشت: قرآن شفای دردهای بی درمان جامعه بشری و جوامع بزرگ اسلامی است و عالمان دین به عنوان وارثان انبیاء، طبیب دوار به طبی هستند که جان های بیماران را درمان کرده؛ شفا می دهند و قرآن کریم داروی لازم برای درمان و شفاست.
دبیر مجمع عالی تفسیر قرآن خاطرنشان ساخت: بحمدالله مجمع عالی تفسیر توانست در دومین حرکت تبلیغی خود گام دیگری را در راستای توسعه فرهنگ و معارف قرآن در سطح کشور بردارد که انشاءالله در ماه رمضان امسال در استان های کشور انجام خواهد شد.
این استاد حوزه تصریح کرد: نخستین حرکت تبلیغی این مجمع در سال 1389 با همکاری سازمان اوقاف و امور خیریه انجام و دومین برنامه نیز در سال جاری با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی در استان های مختلف کشور برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین میرکتولی بیان داشت: برنامه های تفسیر اساتید از شبکه های استانی پخش و تحت پوشش قرار خواهد گرفت.
وی در پایان اظهار داشت: در دیداری که با آیات عظام مکارم شیرازی و سبحانی داشتیم، از این برنامه، ابراز خوشحالی کرده و خرسند شدند.
بازتاب خبر در رسانه ها :
گزارش تصویری خبرگزاری خبرآنلاین
----------------------------------
---------------------------------
----------------------------------
در پی اظهارات فردی در فضای مجازی که منکر شعار دادن مردم در اطراف مرقد رهبر شهید در حرم رضوی شده بود، مرتضی نجفی قدسی در یادداشتی به نقد این اظهارات پرداخته و این شعارها را هم در راستای همان زیارت و عبادت می داند.